Dagtocht Dinand

Overnachten in of in de buurt van Dinant

Overnachten in of in de buurt van Dinant

Wanneer je een verre reis moet maken om Dinant te bezoeken is de kans groot dat je graag in de prachtige omgeving wilt blijven overnachten. Dit geldt natuurlijk ook als je niet genoeg hebt aan een dagje in deze schitterende stad.

Gelukkig hoef je het niet bij een dagje te laten. Er zijn zowel in als buiten Dinant voldoende mogelijkheden om een nacht of meerdere nachten door te brengen. Zo kan je net zo lang van de prachtige omgeving genieten als je zelf wilt!

Overnachten in een vakantiehuisje

Wanneer je langere tijd van Dinant en omgeving wilt genieten en je bent met meerdere personen is een vakantiehuisje natuurlijk ideaal. Je kan zelf bepalen wat je wilt doen, wat en wanneer je gaat eten en hebt het gevoel alsof je thuis bent.

In de omgeving van Dinant zijn een groot aantal vakantiehuisjes die je kunt huren. Er zijn vakantiehuisjes die ideaal zijn als je kinderen of honden meeneemt naar Dinant. Ook zijn er voor de liefhebbers vakantiehuizen te huur die alle luxe bieden die je jezelf maar kunt wensen.

Vakantiehuizen voor grote groepen

Bezoek je Dinant met je hele familie of tijdens een reisje met al je collega’s, dan is het natuurlijk wel zo gezellig om met zijn allen in een vakantiehuis te kunnen verblijven. In de buurt van de stad zijn er diverse mogelijkheden als je met een groep op reis bent.

Je kan er onder andere voor kiezen om met zijn allen te verblijven op een boerderij. Het leuke hiervan is dat je ook de mogelijkheid hebt om een rondleiding te krijgen. Zo weet je meteen hoe het leven op een boerderij eruitziet.

Bijzonder overnachten

Blijf je een nachtje slapen in de omgeving van Dinant en heb je geen zin om in een hotelkamer te slapen? Ook in dat geval zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. In de omgeving van Dinant kan je bijvoorbeeld overnachten in een huifkar.

Nog andere mogelijkheden zijn een nachtje slapen in een boomhut, een landhuis en zelfs in een echt kasteel. Wil je echt eens heel iets anders, dan kies je ervoor om een nachtje te blijven slapen op een treinstation. Dit wordt niet meer als station gebruikt dus je wordt niet wakker van de treinen.

meer te weten komen

trekpleisters

geschiedenis